Coronavirus zijn aliexpress pakjes nu ook besmet?

Het coronavirus verspreidt zich snel onder China en nu ook de rest van de wereld maar tast het ook de pakjes aan die verkocht worden via Aliexpress? op deze pagina laten wij zien of dat zo is en of je nog steeds rustig kunt shoppen op goedkopeproducten

Coronavirus Aliexpress pakjes ook besmet?

Kan het coronavirus in je bus vallen met een Chinees pakje van AliExpress? dit klopt niet want het virus kan niet overleven op producten dus ook niet op pakjes en dus producten van Aliexpress

Het RIVM heeft een onderscheid tussen het opduiken en verspreiden van een virus. Er is namelijk sprake van het opduiken van het coronavirus; dit houdt in dat een besmet persoon in een ander land ziek ‘opduikt’. Het gaat dan vooral om mensen die in Wuhan besmet zijn geraakt en vervolgens gaan reizen naar een ander land, waarna ze in een ander land ziek worden. Het virus gaat van mens op mens niet van pakket op pakket.

Vertraging van Aliexpress pakjes door Coronavirus?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er wat vertraging is op de levering van pakjes maar de paketten komen niet uit Wuhan maar uit andere steden van China. Daarbij komt dat het virus niet overdraagbaar is op producten en pakjes die van Aliexpress komen. Dus je kunt gewoon pakjes en producten bestellen bij ons bij goedkope producten. Wist je dat mondkapjes en mond producten geen zin hebben.

Goedkope Producten Nederland

Hoe werkt onze webwinkel?

Bovenstaande foto kun je aanklikken.

Je wilt natuurlijk niet meteen in het diepe springen en goedkope aliexpress producten bestellen die niet het virus uit Wuhan bevatten en zonder dat je weet hoe de webwinkel een beetje werkt en of wij van goedkope producten nederland dit voor jou een beetje simpel hebben gemaakt.

Bij ons is het “what you see is what you get" dus de producten die je op de foto’s ziet dat krijgt je ook thuis gestuurd en deze kun je dus makkelijk bestellen door ons simpel klik en bestel systeem. Het mooie is ook nog je betaald met ideal dus je hoeft niet te betalen met een creditcard of via paypal nee gewoon lekker nederlands.

Menu – Product of catagorie kiezen – type/kleur/grote kiezen – in winkelmand leggen – doorgaan naar afrekeken

Zo simpel kan het zijn als je de echte goede goedkope aliexpress producten van Nederland wilt bestellen zonder het corona virus uit Wuhan.