CoronaVirus komt uit Wuhan – Pakketjes niet aangetast

Het Coronavirus uit Wuhan verspreidt zich snel onder China en de wereld maar tast het ook de pakjes aan die verkocht worden op Aliexpress? in dit artikel vertel ik je of dat zo is en of je nog steeds rustig kunt shoppen op goedkopeproducten

Waar komt het CoronaVirus vandaan?

Het CoronaVirus komt uit Wuhan, maar zijn we hier nu aan het praten over een grote stad waar allemaal Aliexpress pakjes vandaan komen? Nee het virus kan niet overleven op producten dus ook niet op pakjes van Aliexpress

Het gaat dan vooral om mensen die in Wuhan besmet zijn geraakt en vervolgens gaan reizen, waarna ze in een ander land ziek worden. De meeste pakjes komen ergens anders vandaan dus je kunt nog steeds rustig hier bestellen zonder besmet te raken.

Wuhan en het CoronaVirus gelinkt?

In december 2019 werd in de Chinese miljoenenstad Wuhan een cluster van symptomen van een “longontsteking van onbekende oorsprong" waargenomen, dat al snel in verband werd gebracht met een vis- en dierenmarkt waar ook levende dieren werden verkocht. Deze markt bestond uit zo’n duizend stallen waar onder meer kippen, fazanten, vleermuizen, marmotten, slangen, herten en de organen van konijnen en andere wilde dieren werden verkocht. Al snel werd vermoed dat de veroorzaker een nieuw type coronavirus kon zijn, afkomstig uit een dierlijke gastheer (zoönose).

Goedkope Producten Nederland

Webwinkel werkt ondanks coronavirus?

Je wilt natuurlijk niet meteen in het diepe springen en goedkope aliexpress producten bestellen die niet het virus uit Wuhan bevatten en zonder dat je weet hoe de webwinkel een beetje werkt en of wij van goedkope producten nederland dit voor jou een beetje simpel hebben gemaakt.

Bij ons is het “what you see is what you get" dus de producten die je op de foto’s ziet dat krijgt je ook thuis gestuurd en deze kun je dus makkelijk bestellen door ons simpel klik en bestel systeem. Het mooie is ook nog je betaald met ideal dus je hoeft niet te betalen met een creditcard of via paypal nee gewoon lekker nederlands.

Menu – Product of catagorie kiezen – type/kleur/grote kiezen – in winkelmand leggen – doorgaan naar afrekeken

Zo simpel kan het zijn als je de echte goede goedkope aliexpress producten van Nederland wilt bestellen zonder het corona virus uit Wuhan.

Bovenstaande foto kun je aanklikken.