Coronavirus uit China: Wuhan virus besmet AliExpress?

Het Coronavirus uit China: Wuhan virus besmet AliExpress? als dat je zoekopdracht in Google is dan ben je vast en zeker op deze pagina gekomen. Het coronavirus verspreidt zich snel onder China tast het ook de producten aan die verkocht worden op Aliexpress? even een spoiler….. wees gerust nee want het virus kan zich niet vestigen op producten dus ook niet op pakjes van AliExpress. Dus je kunt nog steeds bestellen op goedkopeproducten.nl

Coronavirus AliExpress in gevaar?

De waarheid voer het coronavirus uit Wuhan word soms verbloemt maar de feiten zijn duidelijk. Het virus kan niet overleven op producten dus ook niet op pakjes van Aliexpress

Er is met name sprake van het opduiken van het coronavirus; dit houdt in dat een besmet persoon in een ander land ziek ‘opduikt’. Het gaat dan vooral om mensen die in Wuhan besmet zijn geraakt en vervolgens gaan reizen, waarna ze in een ander land ziek worden. Er zijn nu ook al andere landen getroffen maar nog geen Nederland.

Vertraging producten door Coronavirus?

Het kan natuurlijk voorkomen dat er wat vertraging is op de levering van pakjes maar de meeste pakjes komen niet uit Wuhan maar uit andere steden van China. Het virus is niet overdraagbaar op producten en pakjes die van Aliexpress komen.

Dus je kunt met een gerust hart pakjes en producten bestellen bij goedkope producten. Er is nu een run op mondkapjes en gezondheidsproducten maar dit heeft geen enkele zin.

Goedkope Producten Nederland

Hoe werkt onze webwinkel?

Bovenstaande foto kun je aanklikken.

Je wilt natuurlijk niet meteen in het diepe springen en goedkope aliexpress producten bestellen die niet het virus uit Wuhan bevatten en zonder dat je weet hoe de webwinkel een beetje werkt en of wij van goedkope producten nederland dit voor jou een beetje simpel hebben gemaakt.

Bij ons is het “what you see is what you get" dus de producten die je op de foto’s ziet dat krijgt je ook thuis gestuurd en deze kun je dus makkelijk bestellen door ons simpel klik en bestel systeem. Het mooie is ook nog je betaald met ideal dus je hoeft niet te betalen met een creditcard of via paypal nee gewoon lekker nederlands.

Menu – Product of catagorie kiezen – type/kleur/grote kiezen – in winkelmand leggen – doorgaan naar afrekeken

Zo simpel kan het zijn als je de echte goede goedkope aliexpress producten van Nederland wilt bestellen zonder het Coronavirus uit Wuhan.